ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Ονειροπλάστες…

Οραματισμός μας είναι να γίνουμε αυτοί που θα σταθούν δίπλα στα παιδιά, θα τα βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν τους στόχους τους, να «πλάσουν» τα όνειρά τους, να τους δώσουν σχήμα και μορφή. Αυτό εξάλλου είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξή τους!

Με καθοδήγηση ευέλικτη, διακριτική, υποστηρικτική -και όχι διδακτική- να δώσουμε στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν να κάνουν τις δικές τους, προσωπικές επιλογές, και να σταθούμε έτσι απλοί παρατηρητές της δικής τους μεταμόρφωσης και εξέλιξης!

Και είμαστε εδώ γιατί η αλληλεπίδραση, ο διάλογος, η ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών, θετικών -αλλά και αρνητικών- εμπειριών μπορούν όχι μόνο να λειτουργήσουν υποστηρικτικά, αλλά και να οδηγήσουν στην βελτιστοποίηση των εκπαιδευτικών μας προσεγγίσεων και την πραγματοποίηση αυτού του οραματισμού!

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε εσάς, τους εκπαιδευτικούς! Αποτελείτε τα ενεργά εμπλεκόμενα μέλη της κοινότητας μάθησης και πρακτικής καθώς και τη δικλείδα για στοχευμένα αποτελέσματα μέσα στην κοινότητα μάθησης. Είστε εσείς οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα  στους φορείς υλοποίησης και επίβλεψης της δράσης αυτής, τους μαθητές, και το εκπαιδευτικό έργο. Αποτελείτε τους πολλαπλασιαστές της όλης προσπάθειάς μας και μπορείτε να διατηρήσετε τα οφέλη της και στο μέλλον, καθώς το εκπαιδευτικό υλικό «Ονειροπλάστες-Ονειροθραύστες» πραγματεύεται θέματα διαχρονικά, και γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι θα είναι επίκαιρο ακόμη και μετά από πολλά χρόνια.

Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Χρειαζόμαστε την ανατροφοδότησή σας!

Μπορείτε να μας στέλνετε προτάσεις, παρατηρήσεις και σχόλια στο epimorfosi@agape.gr. Γράψτε μας αυτό που σας προβλημάτισε, αυτό που σας δυσκόλεψε, αλλά και αυτό που σας χαροποίησε και σας ενθάρρυνε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στείλτε μας τη δική σας εκπαιδευτική πρόταση, συνοδευτικό υλικό ή ό,τι άλλο θεωρείτε εσείς χρήσιμο.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο Facebook  για να συζητάμε πολύ πιο άμεσα και να ανταλλάσσουμε ιδέες, απόψεις, αλλά και υλικό.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε περίπτωση που θα θέλατε να ενημερωθείτε για την επόμενη επιμόρφωση.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι!